Zoeken

Vind snel wat je zoekt! Voer hieronder je zoekterm in en klik op "Zoeken" om relevante resultaten te ontdekken.

None
Energielabel woning new

Energielabel woning

Het energielabel (voorheen de Energie-Index) drukt uit hoe energiezuinig een woning is en wordt bepaald aan de hand van 150 kenmerken. Op basis van deze kenmerken wordt een energielabel bepaald en geregistreerd. Dit gebeurt door middel van een visuele inspectie van de woning.

MEER INFORMATIE

Advies verduurzamen woningen

Het advies geeft u een nauwkeurig beeld van de energiebesparende maatregelen die u kunt treffen om de woningen te verduurzamen. Voor een lagere energierekening, meer comfort in huis en een beter energielabel. Het advies wordt opgesteld door onze onafhankelijke en gecertificeerde energie prestatie adviseur.

MEER INFORMATIE

Projectondersteuning

Nieuwe methodiek, subsidies, projecten en heel veel data. Waar moet u beginnen? Heeft u extra ondersteuning nodig tijdens een project? Dankzij onze ervaring in duurzaamheid en het projectmatig werken kunnen wij u veel zaken uit handen nemen.

MEER INFORMATIE

Energielabel C kantoren

Vanaf 1 januari 2023 gaat de energielabel C verplichting voor kantoren gelden. Voldoet het gebouw dan niet aan de eisen, dan mag u het per 1 januari 2023 niet meer als kantoor gebruiken.

MEER INFORMATIE