Zoeken

Vind snel wat je zoekt! Voer hieronder je zoekterm in en klik op "Zoeken" om relevante resultaten te ontdekken.

None
Energielabel woning new

Energielabel bedrijfspand

Het energielabel (voorheen de Energie-Index) drukt uit hoe energiezuinig een gebouw is en wordt bepaald aan de hand van 150 kenmerken. Op basis van deze kenmerken wordt een energielabel bepaald en geregistreerd. Dit gebeurt door middel van een visuele inspectie van het gebouw.

MEER INFORMATIE

Advies verduurzamen bedrijfspand

Het maatwerkadvies geeft u een nauwkeurig beeld van de energiebesparende maatregelen die u kunt treffen om uw bedrijfspand te verduurzamen. Voor een lagere energierekening, meer comfort in uw pand en een beter energielabel. Een maatwerkadvies wordt opgesteld door onze onafhankelijke en gecertificeerde energie prestatie adviseur.

MEER INFORMATIE

Energielabel C kantoren

Vanaf 1 januari 2023 gaat de energielabel C verplichting voor kantoren gelden. Voldoet het gebouw dan niet aan de eisen, dan mag u het per 1 januari 2023 niet meer als kantoor gebruiken.

MEER INFORMATIE

Subsidiemogelijkheden

Subsidies kunnen net dat zetje in de rug geven om energiebesparende maatregelen uit te voeren. Het levert u een lagere energierekening op, meer comfort in uw pand en een beter energielabel. Kortom, een goede investering!

MEER INFORMATIE
Subsidie gebouw