Zoeken

Vind snel wat je zoekt! Voer hieronder je zoekterm in en klik op "Zoeken" om relevante resultaten te ontdekken.

None

Advies verduurzamen woningen voor woningcorporaties

Bent u een woningcorporatie en wilt u graag verduurzamen? Ons advies geeft u een nauwkeurig beeld van de energiebesparende maatregelen die u kunt treffen om de woningen te verduurzamen. Voor een lagere energierekening, meer comfort voor de huurders en een beter energielabel. Het advies wordt opgesteld door onze onafhankelijke en gecertificeerde energie prestatie adviseur.

Wij begrijpen als geen ander dat het lastig is om te bepalen welke maatregelen het beste zijn voor u als corporatie om de woningen te verduurzamen. Daarom helpen wij u graag bij het nemen van de juiste keuzes. Daarbij luisteren we goed naar uw wensen en nemen deze mee in het adviesrapport. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld voor één referentiewoning een advies uit te brengen of voor iedere woning een apart advies.

Werkwijze verduurzamen woningen

Nadat uw corporatie bij ons een aanvraag heeft neergelegd wordt er een afspraak ingepland voor een fysieke inspectie. Tijdens zowel bouwkundige elementen als installatietechnische elementen geïnspecteerd. De adviseurs moeten o.a. alle oppervlaktes meten die grenzen aan buiten (denk daarbij aan de gevel, de vloer, het dak, de kozijnen en de beglazing), de aanwezige isolatie maar ook alle installaties opnemen die in de woning aanwezig zijn (ventilatie, verwarming, koeling, tapwater en zonnepanelen). Alles bij elkaar zijn het meer dan 150 kenmerken die een adviseur moet opnemen. De gemiddelde looptijd van het aanvragen van een offerte tot het opstellen van een rapport is enkele weken. Vanaf het moment dat de inspectie heeft plaatsgevonden, houden we vaak enkele aan voor het uitwerken van het rapport. Wanneer u het adviesrapport van ons heeft ontvangen bespreken wij deze telefonisch. Per maatregel ziet u precies het effect op het energielabel van de woning. Daarnaast geeft het rapport inzicht in de investeringskosten en terugverdientijd per maatregel. Na dit adviesrapport en gesprek weet u direct wat u moet doen om de verschillende woningen te verduurzamen! Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Heeft u zelf eisen of wensen?

Wij snappen dat iedere woningcorporatie andere eisen of wensen heeft. Geen probleem! Daarom geven wij het rapport vorm aan de hand van uw eisen of wensen. Voor ons is niks onmogelijk. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.

Bekijk hier het privacybeleid