Zoeken

Vind snel wat je zoekt! Voer hieronder je zoekterm in en klik op "Zoeken" om relevante resultaten te ontdekken.

None

Projectondersteuning

Nieuwe methodiek, subsidies, producten en heel veel data. Waar moet u beginnen?

Heeft u extra ondersteuning nodig tijdens een project? Dankzij onze ervaring in duurzaamheid en het projectmatig werken kunnen wij u veel zaken uit handen nemen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld voor u diverse subsidies aanvragen en monitoren, het opzetten en uitzetten van het labelen van woningen of op orde maken van de bewijslast. Daarnaast kunnen wij u ook strategisch/tactisch ondersteunen.

Subsidieaanvragen en monitoring

Wij kunnen zowel ondersteunen bij het aanvragen van subsidie als bij het monitoren van de aangevraagde subsidies. Wordt bijvoorbeeld het beoogde resultaat wel gehaald? Hebben de uitvoerende partijen hun werk wel goed gedaan (controles)? Wij springen tijdig bij om ervoor te zorgen dat het maximale resultaat wordt behaald. Uit ervaring blijkt dat door de subsidie continu te monitoren, er wel 20% extra subsidie wordt binnengehaald.

Opzetten en uitzetten van het labelen van woningen

Hierbij wordt de totale voorraad of deelvoorraad van woningen voorzien van een energielabel. Er wordt een projectleider aangewezen die alles uitzet naar meerdere partijen. Verder monitort de projectleider wat de voortgang is en waar (eventueel) ingegrepen moet worden. Kortom wij coördineren het hele project van A tot Z.

Op orde maken van de bewijslast

Wij kunnen woningcorporaties ondersteunen bij het realiseren en reduceren van de juiste bewijslast voor een energielabel. De bewijslast wordt in een duidelijke structuur aangeleverd. Hierdoor beschikt de woning over de juiste informatie die voor zowel woningcorporaties als externe partijen gebruikt kan worden, nu en in de toekomst.

Strategisch/tactisch ondersteunen

Woningcorporaties moeten voldoen aan bepaalde criteria en staan voor enorme uitdagingen als we kijken naar de energietransitie. Een goed plan van aanpak is daarin essentieel om de totale voorraad te verduurzamen.

Als gedreven projectondersteuner, projectcoördinator of projectleider kunnen wij u ondersteunen bij het opzetten en beheren van uw processen. Onze kwaliteit zit in het organiseren, analyseren en coördineren. Wij zorgen ervoor dat projectplanningen en rapportages worden opgesteld, projecten efficiënt verlopen en verder houden wij de voortgang nauwkeurig in de gaten.

Wij ondersteunen u graag bij deze werkzaamheden. Vraag naar de mogelijkheden.

Bekijk hier het privacybeleid