Zoeken

Vind snel wat je zoekt! Voer hieronder je zoekterm in en klik op "Zoeken" om relevante resultaten te ontdekken.

None

Subsidiemogelijkheden

Subsidies kunnen net dat zetje in de rug geven om energiebesparende maatregelen uit te voeren. Het levert u een lagere energierekening op, meer comfort in uw pand en een beter energielabel. Kortom, een goede investering waar u, en de wereld, later profijt van hebben!

De subsidiemogelijkheden voor bedrijven zijn continu aan verandering onderhevig. Sommige subsidies zijn tijdelijk open, bijvoorbeeld één maand, terwijl andere subsidies voor een langere periode beschikbaar worden gesteld. Neem daarom contact met ons op wanneer u de actuele subsidiemogelijkheden wilt weten. Immers leveren sommige subsidieregelingen al snel een voordeel op van 20% tot 30%!

Om te weten te komen of bepaalde subsidies ook aansluiten bij duurzame investeringsmogelijkheden voor uw pand, inspecteren wij uw pand aan de hand van een 0-meting.

Werkwijze verduurzamen bedrijfspand

Wanneer u bij ons een aanvraag heeft gedaan, plannen we een fysieke afspraak in op locatie. Vervolgens kijken we zowel naar bouwkundige als installatietechnische aspecten. Vervolgens wordt de verzamelde informatie verwerkt en omgezet tot een advies op maat. Bij de uiteindelijke adviezen wordt dan gekeken of daar een subsidiemogelijkheid voor is. Wanneer u het rapport ontvangen heeft wordt er vervolgens telefonisch contact opgenomen om het rapport door te spreken. Vanaf dat moment weet u exact wat interessante maatregelen zijn om te nemen, zowel op de korte als de lange termijn.

“De Duurzame Specialisten is gespecialiseerd in het inzichtelijk maken en aanvragen van subsidies voor het verduurzamen van gebouwen. We kennen de regels, de processen en de mensen. Wij zorgen dat de regelingen optimaal worden benut, zodat u profiteert van maximaal financieel voordeel.’’

Benieuwd welke subsidiemogelijkheden voor u interessant zijn? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Bekijk hier het privacybeleid