Zoeken

Vind snel wat je zoekt! Voer hieronder je zoekterm in en klik op "Zoeken" om relevante resultaten te ontdekken.

None

Advies verduurzamen bedrijfspand

In principe maakt het niks uit wat voor soort bedrijf u bent. Verduurzamen kunnen we allemaal. Houdt er in ieder geval rekening mee dat kantoren in 2023 een energielabel C moeten hebben. De Duurzame Specialisten geeft onafhankelijk advies waardoor u een onafhankelijk beeld krijgt van de mogelijkheden voor uw gebouw. Daarnaast zijn wij ècht gespecialiseerd in het verduurzamen. Naast de nodige ervaring beschikken wij ook over de juiste certificeringen. Wij zijn pas tevreden als onze klant dat ook is.

Het maatwerkadvies geeft u een nauwkeurig beeld van de energiebesparende maatregelen die u kunt treffen om uw bedrijfspand te verduurzamen. Voor een lagere energierekening, meer comfort in uw pand en een beter energielabel. Een maatwerkadvies wordt opgesteld door onze onafhankelijke en gecertificeerde energie prestatie adviseur.

Aan de hand van uw wensen en de technische mogelijkheden worden verschillende maatregelen in het rapport opgenomen. Per maatregel ziet u het effect op de energielabel (voorheen energie-index) van uw bedrijfspand.

Werkwijze verduurzamen bedrijfspanen

Nadat u een aanvraag bij ons heeft neergelegd wordt er een afspraak ingepland voor een fysieke inspectie. Tijdens de inspectie worden zowel bouwkundige elementen als installatietechnische elementen geïnspecteerd. De adviseurs moeten o.a. alle oppervlaktes meten die grenzen aan buiten (denk daarbij aan de gevel, de vloer, het dak, de kozijnen en de beglazing), de aanwezige isolatie maar ook alle installaties opnemen die in het gebouw aanwezig zijn (ventilatie, verwarming, koeling, tapwater, verlichting en zonnepanelen). Alles bij elkaar zijn het meer dan 150 kenmerken die een adviseur moet opnemen. De gemiddelde looptijd van het aanvragen van een offerte tot het opstellen van een rapport is enkele weken. Vanaf het moment dat de inspectie heeft plaatsgevonden, houden we vaak enkele weken aan voor het uitwerken van het rapport. Nadat u het adviesrapport van ons heeft ontvangen, nemen wij contact met u op om het rapport toe te lichten en eventuele vragen te beantwoorden.

Zoals hierboven al vermeld staat ziet u per maatregel precies het effect op het energielabel van de woning. Daarnaast geeft het rapport inzicht in de investeringskosten en terugverdientijd per maatregel. Na dit adviesrapport en gesprek weet u direct wat u moet doen om uw bedrijfspand te verduurzamen! Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk hier het privacybeleid