Zoeken

Vind snel wat je zoekt! Voer hieronder je zoekterm in en klik op "Zoeken" om relevante resultaten te ontdekken.

None

Advies energiebesparing aan gemeentes

Als gemeente duurzamer worden? Gemeentes kunnen bij ons terecht voor meer informatie hierover. Of het nou gaat om een huis gasloos maken of het isoleren van verschillende woningen. Wij beschikken over alle informatie die gemeentes nodig hebben en kunnen een onafhankelijk advies aanbieden.

Isoleren, warmtepompen, zonnepanelen en gasloos? Veel mensen willen hun woning verduurzamen maar weten niet waar en hoe ze moeten beginnen. Wij leveren diverse rapporten die de bewoners handvatten geven voor het verduurzamen van hun woning.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van dergelijke rapporten voor het verduurzamen van woningen. Wij gaan graag langs bewoners om te kijken welke kleine maar ook grote maatregelen zij kunnen nemen om energie te besparen.

Onze rapporten sluiten goed aan bij de duurzaamheid- en no-regretvisie die gemeenten hebben. Streven van gemeenten is om het CO2 te reduceren en het energiegebruik van bewoners daarin te verminderen. Heeft u als gemeente speciale regelingen? Dan nemen we deze uiteraard ook mee in ons rapport.

Voor het proces van adviseren voor het verduurzamen van een woning hanteren wij het volgende stappenplan.

Heeft u aanvullende eisen of wensen? Of bent u nieuwsgierig wat wij voor uw gemeente kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Bekijk hier het privacybeleid