Duurzaam Wonen

Advies verduurzamen woning

 

 

Het maatwerkadvies geeft u een nauwkeurig beeld van de energiebesparende maatregelen die u kunt treffen om uw woning te verduurzamen. Voor een lagere energierekening, meer comfort in huis en een beter energielabel. Een maatwerkadvies wordt opgesteld door onze onafhankelijke en gecertificeerde energie prestatie adviseur.

Wij begrijpen als geen ander dat het lastig is om te bepalen welke maatregelen het beste zijn voor u om uw woning te verduurzamen. Daarom helpen wij u graag bij het nemen van de juiste keuzes.

Een onafhankelijke adviseur komt bij u langs om te kijken wat mogelijk is in uw woning. Tijdens de inspectie meet de adviseur de gehele woning in waardoor het effect van de isolerende maatregelen concreet kan worden doorgerekend. Daarnaast kijkt de adviseur naar de mogelijkheden op installatietechnisch vlak. Is het voor u bijvoorbeeld interessant om over te gaan op een warmtepomp?

Aan de hand van uw wensen en de technische mogelijkheden worden verschillende maatregelen in het rapport opgenomen. Per maatregel ziet u het effect op de Energie-Index/energielabel van uw woning. Daarnaast geeft het rapport inzicht in de investeringskosten en terugverdientijd per maatregel. Na dit adviesrapport weet u direct wat u moet doen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan.