Zoeken

Vind snel wat je zoekt! Voer hieronder je zoekterm in en klik op "Zoeken" om relevante resultaten te ontdekken.

None

Energielabel voor makelaars

Tegenwoordig moet bij elke verkoop of verhuur van een huis, pand of gebouw een energielabel (voorheen energie-index) aanwezig zijn. Wilt u als makelaarskantoor snel schakelen met klanten? Dan kunnen wij wellicht wat voor elkaar betekenen.

Het energielabel drukt uit hoe energiezuinig een woning is en wordt bepaald aan de hand van meer dan 150 kenmerken. Op basis van deze kenmerken wordt een energielabel bepaald en geregistreerd. Dit gebeurt door middel van een visuele inspectie van de woning. Als u de woningen van klanten gaat verkopen of verhuren moet er een geldig geregistreerd energielabel zijn. Wanneer dit energielabel niet aanwezig is riskeert u een boete.

Het energielabel voor woningen of bedrijfspanden geeft met de klassen A (groen, zeer zuinig) tot en met G (rood, zeer onzuinig) aan hoe energiezuinig een huis is in vergelijking met soortgelijke huizen of panden.

Als makelaar komt u natuurlijk veel in aanraking met mensen die hun huis willen kopen, verkopen, huren of verhuren. Om sneller te kunnen schakelen zouden we van te voren prijsafspraken kunnen maken, waardoor jullie klanten snel voorzien kunnen worden van een energielabel. Neem voor een samenwerking met De Duurzame Specialisten contact op. Wij zijn BRL gecertificeerd, werken met gediplomeerde adviseurs en bieden een snelle service aan waarin wij snel kunnen schakelen.

Bel ons of vul onderstaand contactformulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bekijk hier het privacybeleid