Zoeken

Vind snel wat je zoekt! Voer hieronder je zoekterm in en klik op "Zoeken" om relevante resultaten te ontdekken.

None

Advies verduurzamen woningen makelaars

Het maatwerkadvies van De Duurzame Specialisten geeft uw klant een nauwkeurig beeld van de energiebesparende maatregelen die uw klanten kunnen treffen om de woning te verduurzamen. Voor een lagere energierekening, meer comfort in huis en een beter energielabel. Een maatwerkadvies wordt opgesteld door onze onafhankelijke en gecertificeerde energie prestatie adviseur.

Wij begrijpen als geen ander dat het lastig is om te bepalen welke maatregelen het beste zijn om te nemen. Daarom helpen wij uw klanten graag bij het nemen van de juiste keuzes.

Een onafhankelijke adviseur komt langs om te kijken wat mogelijk is in de woning. Tijdens de inspectie meet de adviseur de gehele woning in waardoor het effect van de isolerende maatregelen concreet kan worden doorgerekend. Daarnaast kijkt de adviseur naar de mogelijkheden op installatietechnisch vlak. Is het voor hem/haar bijvoorbeeld interessant om over te gaan op een warmtepomp?

Aan de hand van de wensen en de technische mogelijkheden worden verschillende maatregelen in het rapport opgenomen. Per maatregel zien uw klanten precies het effect op het energielabel van de woning. Daarnaast geeft het rapport inzicht in de investeringskosten en terugverdientijd per maatregel. Na dit adviesrapport is 100% duidelijk waar nog winst te behalen is!

Neem contact met ons op voor een afspraak.

Bekijk hier het privacybeleid