Zoeken

Vind snel wat je zoekt! Voer hieronder je zoekterm in en klik op "Zoeken" om relevante resultaten te ontdekken.

None

Advies verduurzamen bedrijfspand

Het maatwerkadvies geeft de klant een nauwkeurig beeld van de energiebesparende maatregelen die hij of zij kan treffen om het bedrijfspand te verduurzamen. Voor een lagere energierekening, meer comfort in het pand en een beter energielabel. Een maatwerkadvies wordt opgesteld door onze onafhankelijke en gecertificeerde energie prestatie adviseur.

Wij begrijpen als geen ander dat het lastig is om te bepalen welke maatregelen het beste zijn om te nemen. Daarom helpen wij hem/haar graag bij het nemen van de juiste keuzes.

Een onafhankelijke adviseur komt langs om te kijken wat mogelijk is in het bedrijfspand. Tijdens de inspectie meet de adviseur het gehele gebouw in waardoor het effect van de isolerende maatregelen concreet kan worden doorgerekend. Daarnaast kijkt de adviseur naar de mogelijkheden op installatietechnisch vlak. Is het voor hem/haar bijvoorbeeld interessant om over te gaan op een warmtepomp?

Aan de hand van de wensen en de technische mogelijkheden worden verschillende maatregelen in het rapport opgenomen. Per maatregel ziet de klant het effect op de Energie-Index/energielabel van zijn of haar bedrijfspand. Daarnaast geeft het rapport inzicht in de investeringskosten en terugverdientijd per maatregel. Na dit adviesrapport weet de klant direct wat hij of zij moet doen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk hier het privacybeleid