Advies Verduurzamen Woning

Advies verduurzamen woningen

 

Het advies geeft u een nauwkeurig beeld van de energiebesparende maatregelen die u kunt treffen om de woningen te verduurzamen. Voor een lagere energierekening, meer comfort in huis en een beter energielabel. Het advies wordt opgesteld door onze onafhankelijke en gecertificeerde energie prestatie adviseur.

Wij begrijpen als geen ander dat het lastig is om te bepalen welke maatregelen het beste zijn voor u als corporatie om de woningen te verduurzamen. Daarom helpen wij u graag bij het nemen van de juiste keuzes.

Een onafhankelijke adviseur komt graag langs bij de woningen om te kijken wat mogelijk is. Tijdens de inspectie meet de adviseur de gehele woning in waardoor het effect van de isolerende maatregelen concreet kan worden doorgerekend. Daarnaast kijkt de adviseur naar de mogelijkheden op installatietechnisch vlak. Is het voor de woningcorporatie en de bewoner bijvoorbeeld interessant om over te gaan op een warmtepomp?

Aan de hand van uw wensen en de technische mogelijkheden worden verschillende maatregelen in het rapport opgenomen. Per maatregel ziet u het effect op de Energie-Index/energielabel van de woningen. Daarnaast geeft het rapport inzicht in de investeringskosten en terugverdientijd per maatregel. Na dit adviesrapport weet u direct wat u moet doen!

Heeft u zelf eisen of wensen?
Geen enkel probleem. Wij snappen dat iedere woningcorporatie andere eisen of wensen heeft. Daarom geven wij het rapport vorm aan de hand van uw eisen of wensen. Voor ons is niks onmogelijk. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.