Zoeken

Vind snel wat je zoekt! Voer hieronder je zoekterm in en klik op "Zoeken" om relevante resultaten te ontdekken.

None

Subsidiemogelijkheden

Bent u van plan om uw woning te verduurzamen? Wellicht dat u in aanmerking komt voor subsidie. Wij helpen u graag tijdens dit proces. Welke subsidies zijn er voor particulieren?

  • ISDE – InvesteringsSubsidie Duurzame Energie

Voorheen was er ook een SEEH subsidiemogelijkheid, maar deze is per 1 januari 2021 gesloten. Vanaf 4 januari 2021 is er voor zowel isolatiemaatregelen als installatietechnische maatregelen subsidie beschikbaar via de regeling Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE).

ISDE – InvesteringsSubsidie Duurzame Energie

Met de InvesteringsSubsidie Duurzame Energie (ISDE) kunt u een tegemoetkoming krijgen voor isolerende maatregelen of voor de aanschaf van een of meer zonneboilers of warmtepompen.  Pelletkachels en biomassaketels komen NIET meer in aanmerking voor deze subsidieregeling. Voor aanschaf van uw zonneboiler of warmtepomp krijgt u een deel van uw investeringskosten terug na de aanschaf van een warmtepomp of zonneboiler die geïnstalleerd is in een woning waarvoor de omgevingsvergunning is aangevraagd voor 1 juli 2018 (datum vervallen gasaansluitplicht). Wilt u in aanmerking komen voor de InvesteringsSubsidie Duurzame Energie? Omdat de criteria en voorwaarden nogal eens aangepast kunnen worden kunt u het beste kijken op de website van het RVO.

Gemeentelijke subsidies

Naast bovenstaande subsidieregeling kan het voorkomen dat uw provincie en/of gemeente extra subsidieregelingen aanbiedt. Wilt u weten of er aanvullende subsidiemogelijkheden zijn in uw provincie en/of gemeente, check het via de Energiesubsidiewijzer van de Rijksoverheid.

Benieuwd naar de duurzame subsidiemogelijkheden voor uw woning? Wij gaan als volgt te werk:


Werkwijze verduurzamen woning particulier

Na het maken van een afspraak komt een onafhankelijke adviseur bij u langs om te kijken wat mogelijk is in uw woning op, zowel isolerend als installatietechnisch vlak. Uw woning wordt geïnspecteerd aan de hand van een 0-meting. Tijdens de inspectie meet de adviseur de gehele woning in. Vervolgens kijkt de inspecteur welke maatregelen genomen kunnen worden om uw huis te verbeteren. Daarna wordt er gekeken welke eventuele subsidiemogelijkheden er zijn.

De Duurzame Specialisten weet als geen ander dat het uitzoeken en aanvragen van subsidie een tijdrovende klus is. In eerste instantie adviseren wij met name. Maar mocht u er om wat voor reden niet uitkomen of u heeft er simpelweg geen tijd voor, dan kunnen wij dat ook uit handen nemen.

Zodra u ons rapport heeft ontvangen nemen we dit telefonisch door, zodat eventuele vragen of onduidelijkheden verduidelijkt kunnen worden. Na dit gesprek is voor u duidelijk welke maatregelen er genomen kunnen worden om uw woning te verduurzamen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk hier het privacybeleid