Zoeken

Vind snel wat je zoekt! Voer hieronder je zoekterm in en klik op "Zoeken" om relevante resultaten te ontdekken.

energie-index-woning

Energielabel aanvragen Lemmer

Wilt u een energielabel aanvragen voor uw woning of bedrijfspand in Lemmer? De Duurzame Specialisten B.V. is een onafhankelijk adviesbureau die gespecialiseerd is in het afgeven van dergelijke energielabels voor uw gebouw (voorheen Energie-Index).

Nieuw energielabel

Vanaf 2021 is het verplicht een energieadviseur in te schakelen bij het aanvragen van een nieuw energielabel. De Duurzame Specialisten B.V. is gecertificeerd en kan u voorzien van het wettelijk verplichte energielabel voor zowel woningen als utiliteitsgebouwen in Lemmer e.o.

Nieuw energielabel aanvragen Lemmer voor uw bedrijfspand of woning

Wilt u een nieuw energielabel aanvragen in Lemmer? Dit zal worden gedaan door middel van een visuele inspectie van uw woning of utiliteitsgebouw in Lemmer. Het definitieve energielabel wordt opgenomen, uitgewerkt en geregistreerd door een gediplomeerd adviseur.

 • Uw lokale partij
 • Snelle service – Een energielabel binnen een week!
 • Gecertificeerd cf BRL9500
 • Gediplomeerde adviseurs (NTA8800 & ISSO)

Definitief Energielabel (voorheen Energie-index)

Aan de hand van diverse kenmerken wordt het energielabel (voorheen Energie-Index)  bepaald en geregistreerd. Het energielabel drukt uit hoe energiezuinig uw woning of bedrijfspand is in Lemmer. Hierbij staat een energielabel A++++ voor een zeer energiezuinig gebouw en een energielabel G voor een zeer onzuinig gebouw.

De Duurzame Specialisten B.V. is gespecialiseerd in het voorzien van een energielabel voor uw woning of gebouw. Bent u als particulier of ondernemer benieuwd wat voor energielabel uw woning of bedrijfspand heeft? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Particulier: Woning

Zakelijk: Bedrijfspand

“Steeds meer banken en gemeenten vragen daarom bij de financiering om een Energie-Index. Deze werkwijze geldt ook als uitgangspunt om de kansen en mogelijkheden van eventuele verduurzaming van uw bedrijfspand of woning in Lemmer in kaart te brengen.”

Energielabel voor woningen in Lemmer

Vanaf 1 januari 2021 kunnen alleen energielabels worden aangevraagd en opgesteld op basis van de NTA 8800. Om een energielabel voor uw woning in Lemmer aan te vragen kunt u terecht bij een vakbekwame adviseur van De Duurzame Specialisten. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf (conform BRL 9500) en hebben de benodigde diploma’s en certificaten voor het uitgeven van een energielabel.

 • Op basis van NTA 8800
 • Gediplomeerd EP-W adviseur (EPA-W)
 • ISSO 82.1 voor woningen
 • Snel en onafhankelijk adviesbureau Lemmer

Of het nu gaat om een energielabel C of een energielabel A+++. Als lokaal bedrijf in de buurt van Lemmer (wij zijn gevestigd in Heerenveen) en onafhankelijk adviesbureau kunnen wij dit snel en vakkundig voor uw regelen!

Rentekorting energiezuinige woning

Verschillende banken, waaronder Rabobank en ABN AMRO, verstrekken een rentekorting op hypotheken wanneer er een energiezuinige woning wordt betrokken of een bestaande woning wordt verduurzaamd. Wij helpen u graag bij het realiseren van deze rentekorting.

Energielabel voor bedrijfspanden in Lemmer

Bij verkoop, verhuur of oplevering van een utiliteitsgebouw in Lemmer is ook een geldig energielabel verplicht. Wilt u een label aanvragen voor uw bedrijfspand? Dit kan alleen afgegeven worden door een vakbekwaam adviseur, die daarvoor gediplomeerd is en werkt voor een gecertificeerd bedrijf (conform BRL 9500).
Wij van De Duurzame Specialisten zijn een lokaal (gevestigd in Heerenveen) en onafhankelijk adviesbureau en beschikken over de juiste diploma’s en certificaten. Wij kunnen daardoor snel schakelen en uw bedrijfspand vakkundig voorzien van een nieuw energielabel.

 • Op basis van NTA 8800
 • Gediplomeerd EP-U adviseur (EPA-U)
 • ISSO 75.1 voor utiliteitsgebouwen
 • Snel en onafhankelijk adviesbureau Lemmer

Uw energielabel expert van Lemmer

“Wij adviseren in het verduurzamen van woningen en gebouwen in Lemmer”

Waarom voor De Duurzame Specialisten kiezen?

 • Uw lokale partner
 • Snelle service
 • BRL gecertificeerd
 • Gediplomeerd personeel

Verkrijgen van een label

Wilt u voor uw woning of bedrijf in Lemmer een label aanvragen? Of wilt u advies of ondersteuning bij het verduurzamen van uw gebouw? Neem dan contact op met onze duurzame specialisten.

De Duurzame Specialisten is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00. Wilt u liever teruggebeld worden? Ga dan naar onze contactpagina en vul daar uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Tel: 085 - 004 35 38
info@deduurzamespecialisten.nl