Zoeken

Vind snel wat je zoekt! Voer hieronder je zoekterm in en klik op "Zoeken" om relevante resultaten te ontdekken.

energie-index-woning

Energielabel aanvragen Leeuwarden

Bent u van plan om uw woning of bedrijfspand te verkopen in de omgeving van Leeuwarden? Dan is een geldig energielabel verplicht. Wij regelen dit goedkoop, snel en vakkundig voor u!

De Duurzame Specialisten B.V. is een onafhankelijk adviesbureau die gespecialiseerd is in het afgeven van dergelijke energielabels voor uw woning of bedrijfspand (voorheen Energie-Index). Een energielabel voor uw gebouw, dat voldoet aan alle eisen, kunt u eenvoudig via onze website aanvragen door vrijblijvend een offerte in te dienen

Energielabel Leeuwarden e.o.

Vanaf 2021 is het verplicht om een energieadviseur in te schakelen voor het aanvragen van een nieuw energielabel. Wij, De Duurzame Specialisten, zijn als bedrijf zijnde gecertificeerd en werken met gediplomeerd personeel. Hierdoor kunnen wij het energielabel in de omgeving van Leeuwarden (ook de buurdorpen Hurdegaryp, Burgum, Goutum) binnen een week voor u opmaken!

Definitief Energielabel (voorheen Energie-Index)

Een energielabel drukt uit hoe energiezuinig uw woning of bedrijfspand in Leeuwarden is en een energielabel (voorheen Energie-Index) wordt bepaald en geregistreerd aan de hand van een aantal kenmerken. Hierbij staat een energielabel A++++ voor een zeer energiezuinig gebouw en een energielabel G voor een zeer onzuinig gebouw.

De Duurzame Specialisten B.V. is gespecialiseerd in het voorzien van een dergelijk energielabel voor uw woning of bedrijfspand. Bent u als particulier benieuwd wat voor energielabel uw woning heeft? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan:

Particulier: Woning

Zakelijk: Bedrijfspand

Energielabel voor woningen in Leeuwarden

Vanaf 1 januari 2021 kunnen alleen energielabels worden aangevraagd en opgesteld op basis van de NTA 8800. Om een energielabel voor uw woning in Leeuwarden aan te vragen kunt u terecht bij een vakbekwame adviseur van De Duurzame Specialisten. Wij hebben de benodigde diploma’s en certificaten voor het uitgeven van een energielabel en zijn als bedrijf zijnde gecertificeerd (conform BRL 9500).

  • Energielabel Leeuwarden
  • Geregeld binnen 1 week!
  • De goedkoopste van Friesland!
  • Gediplomeerd EP-W adviseur (EPA-W)

Of het nu gaat om energielabel C of energielabel A+++. Als lokaal bedrijf (gevestigd nabij Leeuwarden) kunnen wij dit snel en vakkundig voor u regelen!

Rentekorting energiezuinige woning

Verschillende banken, waaronder Rabobank en ABN AMRO, verstrekken een rentekorting op hypotheken wanneer er een energiezuinige woning wordt betrokken of een bestaande woning wordt verduurzaamd. Wij helpen u graag bij het realiseren van deze rentekorting.

Energielabel bedrijfspanden in Leeuwarden

Bij verkoop, verhuur of oplevering van utiliteitsgebouwen in Leeuwarden is een geldig energielabel verplicht. Wilt u een label aanvragen voor uw bedrijfspand? Dit kan alleen afgegeven worden door een vakbekwaam adviseur, die daarvoor gediplomeerd is en werkt voor een gecertificeerd bedrijf (conform BRL 9500).

Wij van De Duurzame Specialisten zijn een lokaal bedrijf (gevestigd nabij Leeuwarden) en beschikken over de juiste diploma’s en certificaten. Wij kunnen daardoor snel schakelen en uw bedrijfspand vakkundig voorzien van een nieuw energielabel.

  • De energielabel expert Leeuwarden
  • Op basis van NTA 8800 & ISSO 75.1 voor utiliteitsgebouwen
  • De goedkoopste van Friesland
  • Gediplomeerd EP-U adviseur (EPA-U)
  • Snel en vakkundig

Energielabel C kantoren Leeuwarden

Verkrijgen van een label

Wilt u voor uw kantoorpand of bedrijf in Leeuwarden e.o. een goedkoop energielabel aanvragen? Of wilt u advies of ondersteuning bij het verduurzamen van uw gebouw? Neem dan contact op met De Duurzame Specialisten. Wij helpen u graag verder om in 2023 te voldoen aan de minimale eis; energielabel C kantoren.

De Duurzame Specialisten is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur. Wilt u liever teruggebeld worden? Ga dan naar onze contactpagina en vul daar uw gegevens in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Tel: 085 - 004 35 38
info@deduurzamespecialisten.nl