Zoeken

Vind snel wat je zoekt! Voer hieronder je zoekterm in en klik op "Zoeken" om relevante resultaten te ontdekken.

energie-index-woning

Energielabel aanvragen Heerenveen

Wilt u een energielabel aanvragen voor uw woning of bedrijfspand in Heerenveen? Het kan zijn dat u duurzamer wilt gaan wonen of heeft u energiebesparende maatregelen gedaan voor uw gebouw in Heerenveen?

De Duurzame Specialisten B.V. is een onafhankelijk adviesbureau die gespecialiseerd is in het afgeven van dergelijke energielabels voor uw gebouw (voorheen Energie-Index).

Nieuw energielabel

Vanaf 2021 is het verplicht een energieadviseur in te schakelen bij het aanvragen van een nieuw energielabel. De Duurzame Specialisten B.V. uit Heerenveen is gecertificeerd en kan u voorzien van het wettelijk verplichte energielabel voor zowel woningen als utiliteitsgebouwen in Lemmer e.o.

Wij helpen u graag verder en adviseren u graag over de verschillende (duurzame) investeringen die u voor uw bedrijfspand of woning wilt gaan doen.

Nieuw energielabel aanvragen Heerenveen voor uw woning of bedrijfspand

Wilt u een nieuwe energielabel aanvragen? Dit zal gedaan worden door middel van een visuele inspectie van uw bedrijfspand of woning in Heerenveen. Het definitieve energielabel wordt opgenomen, uitgewerkt en geregistreerd door een gediplomeerd adviseur.

 • Uw lokale partij in Heerenveen (Abe Lenstra Boulevard 34)
 • Snelle service – Een energielabel binnen een week!
 • Gecertificeerd cf BRL9500
 • Gediplomeerde adviseurs (NTA8800 & ISSO)

Definitief Energielabel (voorheen Energie-Index)

Een energielabel geeft aan hoe energiezuinig uw woning of bedrijfspand in Heerenveen is. Het label wordt bepaald aan de hand van een aantal kenmerken. Op basis van een indexatie wordt een energielabel bepaald en geregistreerd (voorheen Energie-Index). Hierbij staat een energielabel A++++ voor een zeer energiezuinig gebouw en een energielabel G voor een zeer onzuinig gebouw.

De Duurzame Specialisten B.V. uit Heerenveen is gespecialiseerd in het voorzien van een energielabel voor uw woning of gebouw. Bent u als particulier of ondernemer benieuwd wat voor energielabel uw woning of bedrijfspand heeft? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Particulier: Woning

Zakelijk: Bedrijfspand

“Steeds meer gemeenten en banken vragen daarom bij de financiering om een Energie-Index. Deze werkwijze geldt ook als uitgangspunt om de kansen en mogelijkheden van eventuele verduurzaming van uw woning of bedrijfspand in Heerenveen in kaart te brengen.”

Energielabel voor woningen in Heerenveen

Vanaf 1 januari 2021 kunnen alleen energielabels worden aangevraagd en opgesteld op basis van de NTA 8800. Om een energielabel voor uw woning in Heerenveen aan te vragen kunt u terecht bij een vakbekwame adviseur van De Duurzame Specialisten. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf (conform BRL 9500) en hebben de benodigde diploma’s en certificaten voor het uitgeven van een energielabel.

 • Op basis van NTA 8800
 • Gediplomeerd EP-W adviseur (EPA-W)
 • Snel en onafhankelijk adviesbureau in Heerenveen
 • ISSO 82.1 voor woningen

Of het nu gaat om een energielabel C of een energielabel +++A. Als lokaal bedrijf (gevestigd in Heerenveen) en onafhankelijk adviesbureau kunnen wij dit snel en vakkundig voor uw regelen!

Rentekorting energiezuinige woning

Verschillende banken, waaronder ABN AMRO en Rabobank, verstrekken een rentekorting op hypotheken wanneer er een energiezuinige woning wordt betrokken of een bestaande woning wordt verduurzaamd. Wij helpen u graag bij het realiseren van deze rentekorting.

Energielabel berekenen

Wilt u een definitief energielabel laten berekenen in Heerenveen e.o.? Vraag dan een adviesgesprek aan bij De Duurzame specialisten in Heerenveen. Met de antwoorden en de gegevens over uw woning of bedrijfspand berekent de adviseur een energielabel en zo weet u hoe energiezuinig uw woning of huis is.

Energielabel voor bedrijfspanden in Heerenveen

Bij verhuur, verkoop of oplevering van utiliteitsgebouwen in Heerenveen is ook een geldig energielabel verplicht. Wilt u een label aanvragen voor uw bedrijfspand in Heerenveen e.o.? Dit kan alleen afgegeven worden door een vakbekwaam (energie)adviseur, die daarvoor gediplomeerd is en werkt voor een gecertificeerd bedrijf (conform BRL 9500). Wij van De Duurzame Specialisten zijn een lokaal (gevestigd in Heerenveen) en onafhankelijk adviesbureau en beschikken over de juiste diploma’s en certificaten. Wij kunnen daardoor snel schakelen en uw bedrijfspand vakkundig voorzien van een nieuw energielabel.

 • Op basis van NTA 8800
 • Gediplomeerd EP-U adviseur (EPA-U)
 • ISSO 75.1 voor utiliteitsgebouwen
 • Snel en onafhankelijk adviesbureau Heerenveen

Uw energielabel expert van Heerenveen

“Wij adviseren in het verduurzamen van gebouwen en woningen in Heerenveen”

Waarom voor De Duurzame Specialisten kiezen?

 • Snelle service
 • Uw lokale partner
 • BRL gecertificeerd
 • Gediplomeerd personeel

Verkrijgen van een label

Wilt u voor uw bedrijf of woning in Heerenveen een label aanvragen? Of wilt u advies of ondersteuning bij het verduurzamen van uw gebouw? Neem dan contact op met onze duurzame specialisten.

Contact
De Duurzame Specialisten is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00. Wilt u liever teruggebeld worden? Ga dan naar onze contactpagina en vul daar uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Tel: 085 - 004 35 38
info@deduurzamespecialisten.nl