Zoeken

Vind snel wat je zoekt! Voer hieronder je zoekterm in en klik op "Zoeken" om relevante resultaten te ontdekken.

energie-index-woning

Energielabel aanvragen Friesland

Wilt u duurzamer gaan wonen of heeft u energiebesparende maatregelen gedaan en wilt u een (nieuwe) energielabel aanvragen voor uw huis in Friesland?
Of wilt u een energielabel voor uw bedrijfspand in Friesland aanvragen? De Duurzame Specialisten B.V. is een onafhankelijk adviesbureau die gespecialiseerd is in het afgeven van dergelijke energielabels voor uw gebouw (voorheen Energie-Index).

Nieuw energielabel

Vanaf 2021 is het verplicht om via een energieadviseur in te schakelen voor het aanvragen van een nieuw energielabel. Daarom helpen wij van De Duurzame Specialisten B.V. uit Friesland u graag verder. Wij een gecertificeerd energieadviseur en kunnen u voorzien van het wettelijk verplichte energielabel voor zowel woningen als utiliteitsgebouwen in Friesland.

Nieuw energielabel aanvragen Friesland voor uw woning of bedrijfspand

Wilt u een nieuwe energielabel aanvragen in Friesland? Dit zal worden gedaan door middel van een visuele inspectie van uw woning of utiliteitsgebouw in Friesland. Het definitieve energielabel wordt opgenomen, uitgewerkt en geregistreerd door een gediplomeerd adviseur.

 • Uw lokale partij
 • Snelle service – Een energielabel binnen een week!
 • Gecertificeerd cf BRL9500
 • Gediplomeerde adviseurs (NTA8800 & ISSO)

Definitief Energielabel (voorheen Energie-Index)

Een energielabel drukt uit hoe energiezuinig uw woning of bedrijfspand in Friesland is en een energielabel (voorheen Energie-Index) wordt bepaald en geregistreerd aan de hand van een aantal kenmerken. Hierbij staat een energielabel A++++ voor een zeer energiezuinig gebouw en een energielabel G voor een zeer onzuinig gebouw.

De Duurzame Specialisten is gespecialiseerd in het voorzien van een dergelijke index voor uw gebouw of woning. Bent u als ondernemer of particulier benieuwd wat voor energielabel uw woning of bedrijfspand heeft? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Particulier: Woning

Zakelijk: Bedrijfspand

“Steeds meer gemeenten en banken vragen daarom bij de financiering om een Energie-Index. Deze werkwijze geldt ook als uitgangspunt om de kansen en mogelijkheden van eventuele verduurzaming van uw woning of bedrijfspand in Friesland in kaart te brengen.”

Energielabel voor woningen in Friesland

Vanaf 1 januari 2021 kunnen alleen energielabels worden aangevraagd en opgesteld op basis van de NTA 8800. Om een energielabel voor uw woning in Friesland aan te vragen kunt u terecht bij een vakbekwame adviseur van De Duurzame Specialisten. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf (conform BRL 9500) en hebben de benodigde diploma’s en certificaten voor het uitgeven van een energielabel.

 • Op basis van NTA 8800
 • Gediplomeerd EP-W adviseur (EPA-W)
 • ISSO 82.1 voor woningen
 • Snel en onafhankelijk adviesbureau in Friesland

Of het nu gaat om een energielabel C of een energielabel A+++. Als lokaal bedrijf (gevestigd in Friesland) en onafhankelijk adviesbureau kunnen wij dit snel en vakkundig voor uw regelen!

Rentekorting energiezuinige woning

Verschillende banken, waaronder ABN AMRO en Rabobank, verstrekken een rentekorting op hypotheken wanneer er een energiezuinige woning wordt betrokken of een bestaande woning wordt verduurzaamd. Wij helpen u graag bij het realiseren van deze rentekorting.

Energielabel bedrijfspanden in Friesland

Bij verkoop, verhuur of oplevering van utiliteitsgebouwen in Friesland is ook een geldig energielabel verplicht. Wilt u een label aanvragen voor uw bedrijfspand? Dit kan alleen afgegeven worden door een vakbekwaam adviseur, die daarvoor gediplomeerd is en werkt voor een gecertificeerd bedrijf (conform BRL 9500). Wij van De Duurzame Specialisten zijn een lokaal (gevestigd in Friesland) en onafhankelijk adviesbureau en beschikken over de juiste diploma’s en certificaten. Wij kunnen daardoor snel schakelen en uw bedrijfspand vakkundig voorzien van een nieuw energielabel.

 • Op basis van NTA 8800
 • Gediplomeerd EP-U adviseur (EPA-U)
 • ISSO 75.1 voor utiliteitsgebouwen
 • Snel en onafhankelijk adviesbureau in Friesland

Uw energielabel expert van Friesland

“Wij adviseren in het verduurzamen van woningen en gebouwen in Friesland”

Waarom voor De Duurzame Specialisten kiezen?

 • BRL gecertificeerd
 • Gediplomeerd personeel
 • Snelle service
 • Uw lokale partner

Verkrijgen van een label

Wilt u voor uw bedrijf of woning in Friesland een label aanvragen? Of wilt u advies of ondersteuning bij het verduurzamen van uw gebouw? Neem dan contact op met onze duurzame specialisten.

De Duurzame Specialisten is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00. Wilt u liever teruggebeld worden? Ga dan naar onze contactpagina en vul daar uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Tel: 085 - 004 35 38
info@deduurzamespecialisten.nl