Energielabel C Kantoren
Energielabel Gebouw Kopie
Energielabel bedrijfspand

Het energielabel (voorheen de Energie-Index) drukt uit hoe energiezuinig een gebouw is en wordt bepaald aan de hand van 150 kenmerken. Op basis van deze kenmerken wordt een energielabel bepaald en geregistreerd. Dit gebeurt door middel van een visuele inspectie van het gebouw.

Meer informatie
Duurzaam Kantoor
Advies verduurzamen bedrijfspand

Het maatwerkadvies geeft u een nauwkeurig beeld van de energiebesparende maatregelen die u kunt treffen om uw bedrijfspand te verduurzamen. Voor een lagere energierekening, meer comfort in uw pand en een beter energielabel. Een maatwerkadvies wordt opgesteld door onze onafhankelijke en gecertificeerde energie prestatie adviseur.

Meer informatie
Informatieplicht Energiebesparing
Energielabel C kantoren

Vanaf 1 januari 2023 gaat de energielabel C verplichting voor kantoren gelden. Voldoet het gebouw dan niet aan de eisen, dan mag u het per 1 januari 2023 niet meer als kantoor gebruiken.

Meer informatie
Subsidie Gebouw
Subsidiemogelijkheden

Subsidies kunnen net dat zetje in de rug geven om energiebesparende maatregelen uit te voeren. Het levert u een lagere energierekening op, meer comfort in uw pand en een beter energielabel. Kortom, een goede investering!

Meer informatie